Aukioloajat

TI–LA 11–17
Asiakkaiden viihtyessä pidempään, palvelemme niin kauan, kun voimassolevat rajoitukset antavat myöden.
Anniskelu loppuu rajoitusten mukaan tällä hetkellä viimeistään klo 19.

Ajankohtaista

Pianon skumppakeskiviikot joka keskiviikko aukiolojen mukaan!
Talon cava 3,50 € / 12 cl

Kesä-DJ -illat lauantaisin

Pianon ja Lastun Kesä-DJ -illat ovat alkaneet Pianon puolella lauantaisin klo 16 alkaen. Seuraa tiedotusta somekanavissamme: facebookissa tai instagramissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Pysytään terveinä!

Tiedote asiakkaillemme

Seuraamme ja noudatamme tarkasti viranomaisten suosituksia ja ohjeita.

Pyydämme myös asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun. Käsidesiä on saatavilla kaikissa ravintoloissamme ja suosittelemme niiden käyttöä kaikille asiakkaillemme. Toivomme, että jos oireilet tai olet sairas, jäät kotiin.

Toimimme näin, jotta ravintolakokemus on paitsi miellyttävä, myös turvallinen niin asiakkaillemme kuin henkilökunnallemme, ja voimme nauttia kesästä ja yhteisistä hetkistä ravintolassa hyvillä mielin.

Lue lisää turvallisesta asioinnista ravintolassa »

JUHLI TAI KOKOUSTA LUMOAVASSA JÄRVIYMPÄRISTÖSSÄ

Piano Paviljonki tarjoilee upeaa luonnon kauneutta veden äärellä. Kätevän kokoiset kokous- ja juhlatilat sijaitsevat Sibeliustalon läheisyydessä, aivan Vesijärven rannalla.  Vesille laskettavaa laivaa muistuttavassa rakennuksessa yhdistyvät huipputason puuarkkitehtuuri, ekologisuus sekä muotoilu. Tilaa vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön ympärivuotisesti.

Unohda drive-in, nyt tulee Sail Thru!

Kruunaa kesäinen veneretki seilaamalla syömään Piano Paviljongin Sail Thru -laituriin Vesijärven satamaan. Voit tilata haluamasi ruoat etukäteen puhelimitse, ja tilauksesi tuodaan suoraan veneelle.